Regjistrime

Plotësoni fushat:

Pse të na zgjidhni ne

Vlerat tona

Në KidsClub ne vendosim gjithmonë të parën cilësinë e edukimit tek fëmijët tuaj.
Kindori

Mëso dhe luaj!

Duke luajtur dhe mësuar së bashku, fëmijet do të zhvillojnë aftesitë e tyre të komunikimit dhe të të punuarit në grup.

Mjedise moderne.

Ambienti plot ngjyra i KidsClub, i përshtatur për të gjitha moshat e fëmijëve, do tu ofrojë atyre qetësi dhe rehati.

Mësues me përvojë.

Ekipi i mësuesve me përvojë dhe tejet të përkushtuar, do t’i ndihmojë fëmijet tuaj të zhvillohen me tepër ne të gjitha aspektet.