Mëso dhe luaj!

Mënyrat më efektive të të mësuarit të fëmijëve me aktivitete të ndryshme.

Siguria e fëmijës.

Ne zhvillojmë aktivitete dhe lojra në një mjedis edukues dhe sigurt.

Ambient i këndshëm.

Arredim modern, cilësor, antialergjik, i përshtatur për fëmijë.

Festo me ne!

Vend i shkëlqyer për të zhvilluar dhe organizuar festat më të bukura për fëmijët tuaj.
banner-box

Mosha

3+
Play & Learn

Vendi perfekt për fëmijët tuaj.

KIDS CLUB është edhe një vend i shkëlqyer për të zhvilluar aktivitete për fëmijë. Stafi ynë i organizimit të eventeve do t’ju ndihmojë të projektoni ditëlindjen apo festën më të bukur për fëmijët tuaj, duke bashkuar argëtimin me krijimet artistike nga duart e vetë fëmijëve.

Vizioni

Projektuar duke mbajtur parasysh imagjinatën dhe dëshirat fëminore, si një vend miqësor që do t’u mundësojë fëmijëve të shprehin lirisht kreativitetin dhe aftësitë e tyre.

Misioni

Në klasat tona, fëmijët mund të mësojnë e të zhvillojnë aftësitë e tyre në subjekte të ndryshme shkencore dhe artistike. Mësuesit tanë janë me përvojë jo vetëm në fushën përkatëse, por edhe në mësimdhënien për fëmijë.
Play and Learn
Kindori

Klasat tona

Në klasat tona, fëmijët mund të mësojnë e të zhvillojnë aftësitë e tyre në subjekte të ndryshme shkencore dhe artistike.

happy moments

Galeria

KIDS CLUB është një mundësi e mrekullueshme edhe për prindërit. Fëmijët mund të kalojnë një pasdite argëtuese në një ambient të sigurt, ndërkohë që prindërit mund të shijojnë një kafe në ambientet tona.
Kindori

Plotësoni fushat e mëposhtme për të kontaktuar me ne.